Продукти
Въпроси - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

Топлина в студеното полугодие (втора част)

Топлина в студеното полугодие (втора част)
Преди няколко дни публикувахме първата част от модерните цветове през 2019/2020 година. Продължаваме с палитрата, която може и да заприлича на менюто на една средно голяма фамилия.

захаросан бадем
7. Захаросан бадем (Sugar Almond) – Средно тъмен тон, който представлява подсладен нюанс на кафяво. Подобен на тъмен карамел и сякаш носи сладостта на коледните вкусотии. 

 
8. Тъмен чедър (Dark Cheddar) – Топъл и смел нюанс, който съчетава жълто и оранжево. Тази палитра е доста апетитна, особено за студените месеци, в които всички мислим за великолепното червено вино. Цветът е доста натрапчив и затова обикновено се използва като елемент в домашния текстил

Чедър
 
9. Галактическо синьо (Galaxy Blue) - Син нюанс, който напомня за космоса. Тъмно синьо, сякаш безкрайно. Памучни спални комплекти в галактическо синьо се комбинират великолепно със светли мебели и стени.

Галактическо синьо
 
10. Скалисто синьо (Bluestone) -  Син нюанс, който символизира решителност. Създава усещане за намесване на сивото.
 
11. Тигрово оранжево (Orange Tiger) – Оранжев нюанс, който изразява смелост и енергичност. За подсилване на ефекта се добавят фини елементи

тигрово
 
12. Рай (Eden) – Традиционен зелен цвят, който се свързва с величествените зелени гори. Понякога цветът се асоциира с петролно зелено. Често покривки в този цвят се използват като покривка за Коледа

зелено
 
 13. Ванилов крем (Vanilla Custard) - Ваниловият крем е спокоен, деликатен кремаво-бял нюанс. Сладък и понякога ефирен. Няколко пердата в този цвят:

крем

 
14. Вечерно синьо (Evening Blue) – Този дълбок, класически син цвят е символ на вечерното небе.

синьо
 
15. Палома (Paloma) – Гълъбово сиво. Непретенциозен, но в същото време елегантен сив цвят. Подходящ е както за комбиниране с ярки елементи, така и самостоятелно. Домакини, които са подредили дома си в ярки цветове избират едноцветни спални комплекти в гълъбовосиво за неутрализиране на пъстротата в спалнята.

гълъбово сиво

 
16. Гуакамоле (Guacamole) – Зелен нюанс, създаващ освежаваща основа за надграждане. Понякога му се казва „мръсно зелено“ или защитен цвят - войнишко зелено. На снимката по-долу сме показали като илюстрация едноцветна непромокаема покривка за маса в цвят войнишко зелено. Едно по-различни приложение на цвета е в завършващия елемент на всяка стая - пердета.

войнишко зелено

Зелени пердета

И така, представихме модните цветове. Гамата, ако има гама, е толкова широка, че би следвало да удовлетвори и вашите изисквания.