За въпроси, използвайте viber на 0882 281 997 на дежурните колеги.


Често задавани въпроси

»


В този раздел на онлайн магазин НОВИ СТОКИ представяме информация за материали, любопитни данни и термини. Предполагаме, че тук ще откриете отговори на въпроси, които ви вълнуват.
Банерите и връзките тук са поставени, за да има възможност сайтът да присъства в каталози и директории, където това е изискване.


Tsection Web Directory, Main.BG - Каталог, Directory World, Перделък за окачване на пердета


Снимки, които илюстрират как изглежда перделъка за готовите пердета.
повече информация

Как реално изглеждат калъфките и възглавничките за Свети Валентин


Как реално изглеждат калъфките и възглавничките за Свети Валентин
повече информация

Какво значи интересни факти


Докато търсихме информация за това, какво е органза, попаднахме на каква ли не информация - част от нея ни се стори интересна. Интересно е онова, което се връща с лихва - принадена стойност съм самия факт, т.е. интересното винаги има по-висока стойност, отколкото самият факт. Колкото по-безумно конкретна е дадена информация, толкова по-интересна, демек оскъпена е тя.
повече информация

Какво е Органза?


Органза е много фина и прозрачна тъкан, която е традиционно тъкана от копринени нишки. В  днешно време Органзата често се тъче от полиестери и найлон. Най-луксозната органза е копринената. Известни с производството си на органза страни са Индия, Италия, Китай и Франция.
повече информация

Сутиени за оформяне на женския бюст. Размери сутиени


Сутиени. Като част от дамското бельо, те възникват в края на 19 век като заместител на корсета, а стилистът Пол Поаре се счита за създател на Официалния Сутиен. Висш пилотаж е преценката на това, какъв размер на сутиена да изберем. Предлагаме една схема, която се надяваме да е полезна както за дамите, така и за господата. Тя не е измислена от нас, но ни се струва интересна и полезна.
повече информация

Фигури за игра на ШАХ. Какво е СТАУНТОН (STAUNTON)?


СТАУНТОН (STAUNTON) е набор фигури за игра на шах, който се състои от определен тип шахматни фигури. Според правилата на шахмата, този стил фигури се използва при състезания.
повече информация

Какво е Врачешки дъб?


Врачешки дъб. Село Врачеш е в югозападната част на Ботевградската котловина, в полите на Стара планина под връх Мургаш. Според Врачежани, както се наричат жителите на с. Врачеш, Ботевградско, това е най-хубавото и голямо село в Софийска област. И известно със своите майстори бъчвари. Продукцията на тези майстори се търси в много страни от Европа.
повече информация

За истинските жени


Тук ще насложим разни интересни мисли и картинки, които дефинират (определят) профила на истинската жена :)) Повечето мъдри мисли сме заимствали от ФБ и други социални мрежи.
повече информация