Продукти

Приятели, всички поръчки, направени и потвърдени между 01.май и 07.май.2024 ще се изпълнят след Великден.
Въпроси - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

Доставка

Доставката на стоки от онлайн магазин novistoki.com  се извършва, чрез лицензиран куриер на територията на Република България - Спиди, Еконт, други.

Преди изпращане на поръчка, екипът се свързва по телефон за потвърждаване и уточняване.
Поръчки, приети след 15 ч обикновено се обработват, на следващия работен ден. При необходимост от спешна реакция, свържете се с нас на посочените телефони.


Поръчките в онлайн магазина са 2 вида: стандартни с избор на много артикули и въвеждане на информация за доставка и адреси, и "бързи" (което означава опростени), касаещи 1 артикул и с въвеждане на кратка информация за връзка с поръчителя на стоката.

Доставките са по следните цени (в сила от 6:30 ч, 04 декември 2020):
- до офис на СПИДИ: 5.50 лв, за населени места, в които има офиси на този куриер доставката е за следващия работен ден
- до офис на ЕКОНТ: 7.50 лв, за населени места, в които има офиси на този куриер доставката е за следващия работен ден
- до точен адрес: 8.50.


За определени групи артикули, за които се поддържа ограничена наличност, или се налага корекция в размера по изискване на клиента, или са в процес на изработка поради изчерпване срокът се съобщава в телефонен разговор за потвърждаване, или се изпраща по електронна поща.

Ако се налага да се договори цена на доставка, различна от описаната по-горе, това се съобщава изрично на купувача в телефонен разговор или електронна поща.

Ако имате въпроси, които не са намерили отговор тук, не се колебайте да се свържете с нас на един от посочените фирмени телефони или на адреса на електронната ни поща,

Разходите за доставка се фактурират и заплащат заедно с поръчаните артикули при получаване на стоката, или според избрания от поръчителя на стоката начин на доставка.

Възможна е доставка ДО АДРЕС на поръчителя на стоката или ДО ОФИС на куриера доставящ поръчката. Има различия в цените.

Ако желаете стоката да бъде опакована като подарък и доставена до адрес и получател, посочени от вас на определена дата и час, то пишете ни или се свържете с нас за договаряне.

Всички пратки са придружени от фактура. Ако изрично не са дадени други данни за издаване на фактура, то тя се издава на поръчителя на стоката.

Правилата на доставка и поръчка в онлайн магазин novistoki.com са предварително дефинирани в нашите УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ