Продукти
Въпроси - във  viber на 0882 281 997. Поръчки се приемат само през формите в сайта. 

Блог

Светът е Viva Magenta Светът е Viva Magenta Дали говорим за интериорен дизайн и домашен текстил, за облекло или аксесоари, тази година светът е оцветен с Viva Magenta. Пастелни вдъхновения в интериора Пастелни вдъхновения в интериора Една от основните тенденци, които се лансират в интериорния дизайн за 2022 година е Вдъхновение от пастела.
Комбинирана със Средиземноморски намеци, тази тема е приятна за реализация и зависи от Вашата креативност.
Свежи и ясни, тези пастелни цветове ни водят в една модерна, съвременна посока в интериора.
Тази година Коледа е златна Тази година Коледа е златна Коледа е традиция и блясък. Тя идва с аромат на канела и греяно вино, идва с онези разкошни тържествени трапези и блестяща коледна украса. Облечена е с класическите цветове са червено, зелено и екрю, с лек блясък на мека коприна или ламе. Елхови клонки, имел и богато декорирана коледна елха. Сякаш скромността на самото Рождество и фойерверките на Тържеството си дават среща. Ретро, Природа и малко Дзен Ретро, Природа и малко Дзен Още в средата на август 2021 се появиха първите намеци за новите елементи в интериорния дизайн през 2022. Както е ясно, ако нещо не е публикувано в Инстаграм, то значи не съществува. Ето защо ви каним да изпратите снимки на вашия дом, най-малко, за да се похвалите. Да внесем индивидуалност у дома Да внесем индивидуалност у дома Как да оправим няколко дребни елемента в наредбата на дома. Цветовете на 2021 - слънце, надежда и разум Цветовете на 2021 - слънце, надежда и разум Цветът на годината. Неговото обявяване се очаква с нетърпение от всички дизайнери. За 2021 година Pantone LLC ни изненада като избра едновременно, за втори път откак съществува, два цвята едновременно Да се подготвим за следващото лято Да се подготвим за следващото лято Едно от хубавите новини в последните дни дойде от туристическия Да се подготвим за следващото лято бранш. Плажните хавлии и бански, плувните шорти и ефирните плажни роби се замениха от хитовите дизайнерски маски. Светли или тъмни завеси за дома Светли или тъмни завеси за дома КОЛЕДНИ ЦВЕТОВИ СХЕМИ ЧАСТ 2 КОЛЕДНИ ЦВЕТОВИ СХЕМИ ЧАСТ 2 В тази част ще започнем с една неконвенционална комбинация, която успя да се наложи като тренд за предстоящите празници, а именно:
# ЧЕРНО И БЯЛО
КОЛЕДНИ ЦВЕТОВИ СХЕМИ ЧАСТ 1 КОЛЕДНИ ЦВЕТОВИ СХЕМИ ЧАСТ 1 Празничният дух на 2019 вече бавно си проправя път в домовете ни. Дойде време да помислим и за цветовите схеми, които ще съпътстват празничните дни. Някога се смяташе, че червено и златно и зелено и сребристо са двете най-класически коледни цветови схеми. Топлина в студеното полугодие (втора част) Топлина в студеното полугодие (втора част) Преди няколко дни публикувахме първата част от модерните цветове през 2019/2020 година. Продължаваме с палитрата, която може и да заприлича на менюто на една средно голяма фамилия. Топлина в студеното полугодие (първа част) Топлина в студеното полугодие (първа част) Топлата българска есен е към своя превал и вече замириса на Коледа. По градските тераси се извиха гирляндите на баба – чесън и лук на тежки плитки, и леки гердани от люти чушлета! Нека да е градско, нека да е селско, нека да се носят ароматите на зимни веселби.