Продукти

Приятели, всички поръчки, направени и потвърдени между 01.май и 07.май.2024 ще се изпълнят след Великден.
Въпроси - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

Комбинирайте тънки мрежести пердета с плътни завеси тип blackout

Комбинирайте тънки мрежести пердета с плътни завеси тип blackout
Често се колебаем за избора на пердета: дали да са плътни за 100% спиране на светлината, полупрозрачни или онези фини пердета, които са подобни на дантелена мрежа или са от воал/органза.

Има няколко обективни обстоятелства, които определят нашия избор и интериорът е на последно място. 

Дали става въпрос за апартамент в многожилищна сграда или за еднофамилна къща? Дали това е къща в двор или част от прозорците са на улицата? На кой етаж се намира помещението, за което търсите пердета и какво е неговото предназначение? Ще дадем идеи и предложения като решения за част от основните въпроси. И в крайна сметка, дори да не откриете веднага това, което търсите - не правете компромиси! Търсете онзи десен и цвят, който отговаря на вашите виждания, защото вашето семейство ще има щастието да се радва на новата придобивка.


Комбинирани пердета: тънка част от органза с апликации и плътна - от мачкан сатен. Тази материя не скрива изцяло светлината. Нещо повече: цветът на плътната материя дава едно особено оцветяване светлината в стаята, която прави помещението по-слънчево. Принципно тези пердета са универсални и се препоръчват за всеки тип стая. При това са с отлично съотношение цена към размер. Няколко примера и директна връзка към съответната категория в нашия сайт:

цикламено пердеПлътни завеси от типа blackout, които спират светлината изцяло Те затъмняват стаята и са много полезни, ако имате малко дете, което има нужда от тъмнина за заспиване, при хора, които работят през нощта и спят прз деня, или просто за лятото, когато слънчевите лъчи се появяват толкова рано Цветовете са плътни. 
Някои се предлагат на перде, други - на метър. 

И накрая да ви представи разкошни тънки пердета. Ползвайте ги самостоятелно или в комбинация с плътно, но помнете, че настроението от пъстротата или загадъчността на едноцветието са ваш избор.

тънки пердета