Продукти
Приятели, нови поръчки с евентуално изпращане преди Коледа, ще приемаме до 20 декември включително. След тази дата поръчките ще бъдат обработвани и при наличност на артикулите - изпращани.
Въпроси - във  viber на 0882 281 997. Поръчки се приемат само през формите в сайта. 

Всеки има своя представа за лятото - в началото на спомените

Всеки има своя представа за лятото - в началото на спомените
Всеки има своя представа за лятото.

Седя в просторна стая с френски прозорец към обикновен плаж. Това е плажът, такъв какъвто е надолу от Големия град и сред пясъчните дюня няма палми, а тополи. Стените са много бледи – почти екрю, а рамките на прозорците са бели – от дърво.

Вятърът, който влиза в стаята е средно хладен. Има такава температура – средно хладна. Тя е точно онази следобедна температура, носена от морския въздух.

Едно перде се повдига доста високо, въпреки че вятърът не е силен. Това перде е двойно обаче е толкова фино, че очертава всяка форма на движещия се въздух. Морето се открива през прозореца и цветът му е малко по-светъл от тъмносиньото на чаршафите в спалнята, която също е в бяло.

Забравих да кажа, че морето е нашето, а къщата е с груба дървена веранда, боядисана в бяло.

На верандата има няколко стола от бял ратан, т.е. от ратан боядисан в бяло. Те приличат на едни пластмасови ратанови столове в заведенията по главната улица на големия град. Няколко с декоративни калъфки възглавнички – една бяла, една екрю и няколко с котва са метнати небрежно отгоре им. На тях се облягаме с коктейли.
Детска декоративна калъфка с русалката Ариел

Декоративна калъфка за възглавничка с котва
Детска декоративна калъфка с русалката Ариел
 

Сред  столовете е сбутана една скована маса от дървени кръли остатъци. То сигурно е долната част на голямата бъчва, с крака от стар стол. Не виждам дали са боядисани. Мисля, си бяхме спестили това. Покривка с морски мотиви - сини котвички и корабно кормило. Бяла покривка с тъмно сини фигури е. Тя е банална, обаче истинска покривка за маса, от тези, които не се лекьосват лесно.

Това обаче е различно от онези жакардови красоти в стаята. Няколко покривки и салфетки за сервиране от разкошен плътен жакард са небрежно разхвърляни по множеството хоризонтални повърхности, заменяйки скорошната великденска украса.

В стаята на децата са любимите ми завеси – едновременно непрозрачни, но с прозираща светлина. Корабите по спалните комплекти са в съвсем друг стил. В тази стая всичко е в друг стил, демек различен във всеки кът. Особено хаосът. Вълните подскачат хаотично над боси крака. Ариел! Една детска декоративна възглавничка с Ариел се подава под леглото.  Важно е, че сега са навън, и е тихо, и е завет.

И спалнята е като купчина от морски спомени  – от елегантния спален комплект до белите пердета от опушен воал. Прозорците гледат към морето и затова не сложихме плътни завеси.

Всъщност ... Всеки има своя представа за лятото. 

С нас, разгледайте по-долу, и Вие вече имате! :)

Пердета с морски вълни
Пердета с морски вълни


Бяла покривка с морски мотиви - котвички и корабно кормило
Бяла покривка с морски мотиви - котвички и корабно кормило

Бели пердета от опушен воал
Пастелни вдъхновения в интериора Пастелни вдъхновения в интериора Една от основните тенденци, които се лансират в интериорния дизайн за 2022 година е Вдъхновение от пастела.
Комбинирана със Средиземноморски намеци, тази тема е приятна за реализация и зависи от Вашата креативност.
Свежи и ясни, тези пастелни цветове ни водят в една модерна, съвременна посока в интериора.
Тази година Коледа е златна Тази година Коледа е златна Коледа е традиция и блясък. Тя идва с аромат на канела и греяно вино, идва с онези разкошни тържествени трапези и блестяща коледна украса. Облечена е с класическите цветове са червено, зелено и екрю, с лек блясък на мека коприна или ламе. Елхови клонки, имел и богато декорирана коледна елха. Сякаш скромността на самото Рождество и фойерверките на Тържеството си дават среща. Ретро, Природа и малко Дзен Ретро, Природа и малко Дзен Още в средата на август 2021 се появиха първите намеци за новите елементи в интериорния дизайн през 2022. Както е ясно, ако нещо не е публикувано в Инстаграм, то значи не съществува. Ето защо ви каним да изпратите снимки на вашия дом, най-малко, за да се похвалите.