Здравейте! Нашият екип излиза в годишен отпуск. В този период поръчки ще се приемат само за налични продукти, които не изискват прекрояване. За въпроси и при спешни случаи, използвайте viber на 0882 281 997 на дежурните колеги.
Избрано от каталога:

Кремаво перде, готово за окачване - мачкан сатен и органза
Кремаво перде, готово за окачване - мачкан сатен и органзаДвойно перде, модел с цветя и долна кремава част, подходящо за обзавеждането на Вашия дом. Пердета за всяка стая. Височина: 280 см, Дължина: 270 см50.50лв.Купи си
Пухкави хавлиени кърпи за ръце и баня с бамбукови влакна
Пухкави хавлиени кърпи за ръце и баня с бамбукови влакнаПухкави хавлиени кърпи за ръце и за баня. Те са с висока попиваемост, меки и приятни на допир.  
Стилни и висококачествени хавлии. Материята е от бамбукови влакна и памук. Бамбуковите влакна имат антибактериални свойства. 
Хавлиените кърпи са изработени със състав 50 % бамбук и 50 % микропамук , 550 гр./ м2. 
Цветът е изискано екрю, подходящ за различни интериори.
4.00лв.Купи си
Готово полупрозрачно перде с деликатно бежово и кафяво
Готово полупрозрачно перде с деликатно бежово и кафявоГотово полупрозрачно перде, с деликатни елементи в бежово и кафяво, което е ушито от плат - комбинация от лен и органза.

Пердето е подходящо за дневна, хол или кухня. То пропуска светлината, полупрозрачно е и слънчевите лъчи се прокрадват в помещението, приглушени,
19.00лв.Купи си
Прозрачно перде с малки слънчеви цветчета и бяла феерия
Прозрачно перде с малки слънчеви цветчета и бяла феерияГотово тънко перде от прозрачна материя - рисуван воал с високо качество. Слънчеви цветчета в оранжево - жълта гама с бял контур красят стаята през цялата година. Феерични бели елементи на фона допълват въздушното настроение. 

Пердетата са подходящи за хол и дневна, за спалня и особено важно - за детска стая. Комбинирайте ги с плътни завеси от петек или софт,  с едноцветни щори.

Цената е на метър готово перде.

19.75лв.Купи си
Памучно спално бельо Феерия от сърца, ранфорс
Памучно спално бельо Феерия от сърца, ранфорсЕлегантно спално бельо, ушито от висококачествен памучен ранфорс - 100% памук. Феерия от сърца е спален  комплект, подходящ за подарък на младо семейство и в единичен вариант - за спалня на младо момиче.

Разкошно спално бело за Свети Валентин.
54.00лв.Купи си
Памучна калъфка за възглавница - цветна и артистична
Памучна калъфка за възглавница - цветна и артистичнаАртистичка калъфка за възглавница, ушита от фин памучен плат ранфорс. Разкошен десен, в синхрон с багрите на бурното лято, и топъл спомен за зимните вечери.

Размерът е 50х70 см.
5.00лв.Купи си
Готови плътни пердета - сиво, млечносиво, графит
Готови плътни пердета - сиво, млечносиво, графитЕлегантни плътни завеси в три класически неутрални цвята: сиво, млечносиво и графит. Комбинират се великолепно с интериор решен в ярки тонове с едноцветни или пъстри десени.65.00лв.Купи си