Продукти
Въпроси и консултации - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

Специално за младоженци

Специално за младоженци
Днес ще представим един сайт, който смело можем да наречем Виртуален сватбен агент. Иде реч за WeddignDay.bg, в превод от английски Сватбен Ден. Идеята на собствениците на Сватбен ден е да предложат функционалност, която да даде възможност на младоженците сами да се справят с тежката организация на своята сватба.

Призивът е „Организирайте своята сватба онлайн“.

И действително това е възможно, особено, ако сте от онези млади хора, които притежават качеството креативност. На едно място са събрани, и продължават да се събират фирми, посветили дейността си на сватбарската индустрия.

Те са разпределени в над 20 категории, достатъчно детайлно, щото да не съществува съмнение какво точно правят: от бутици, заведения, обредни зали, до семейни фурни, които приготвят вкусни сватбени погачи.

В специален раздел консултанти дават своите съвети към младите хора. Как да подготвите сами покани за сватба, като използвате естествено въображението си. Дали да направите една класическа сватба, или да брандирате сватбата си по начин, по който да не остане съмнение, че това сте ВИЕ.

Важна част от функционалността на WeddingDay са интерактивни функции за създаване на сватбен сайт, списъци с гости и желани подаръци, подредба на масата.

До няколко дни ще се появи и перфектно разботещ магазин за сватбени оферти, които предоставят партньорите на сайта. Оферти с отстъпки, съвети и много много креативност в екипа, който стои зад проекта. Красота!

Форум ... едно малко архаично звучащо понятие в интернет презентациите след появата на СуратТефтеря, както наш приятел нарича Facebook. Защото след появата на това приложение, всичко що се заиграваше по форумите се заиграва тама.

WeddingDay обаче преодоля това, защото сватбата като елемент от живота на човек е нещо като Ретро Събитие. И така, използвайки този ретро елемент, наречен сватбен форум, със специален консултант към него, събира на едно място булки, шаферки и свекърви, които да обменят опит и идеи. Като правило, там младоженците почти не пристъпват, но те и нямат място на съкровения кът, където се разказват дамски тайни.

Като партньор на проекта, екипът на Novi Stoki ще ви държи в течение на информацията, и ще предоставя специални цени за сватбени подаръци.