Продукти
Въпроси - във  viber на 0882 281 997. Поръчки се приемат само през формите в сайта. 

Да се почистим преди Коледа

Да се почистим преди Коледа
След три седмици е Коледа, а след още няколко дни ще настъпи Новата година. Една чудесна година ще се тръгне, за да отстъпи място на още по-чудесна.

Началото на декември земята заприлична на мома – измита и накичена, показваща празничното си лице, скриваща умората. Светлинки подрънкват със снежен блясък, като същински висулки.

Домовете и прозорците напомнят цветовете на коледната звезда с нейното ярко зелено и червено. Една ужасно неприемлива в други части на годината цветова комбинация.

Днес обаче ще коментираме по-скоро измитото, отколкото накиченото. Как да спестим времето на домакинята и тя да е спокойна и накичена.

Седмиците преди Коледа са времето, в което се сещаме за иначе позабравените фирми за почистване, ама за онова истинско професионално почистване на офиси и домове. И как иначе. Нали едно от основните правила е: почиствай след себе си. Не за друго, а защото  е прекрасно да се завърнеш в едно чистичко местенце.

Обикновено офис-мениджърите наемат през годината за фирма за абонаментно почистване. Услугата абонаментно почистване за София е популярна, но в София по принцип всичко е популярно.

В други фирми има традиция последните дни преди празниците да са т.нар. кейжуъл дни, т.е. да всички са една идея по-малко строги, и всеки разчиства около работното си място.  И после започва коледното парти.

Фирмите извън София имат по-провинциален подход. Обикновено в дните около Коледа повечето дами се уговарят с чистачката в офиса и я „канят да им помогне“. Или приятелки си прехвърлят една на друга някое момиче, което да им „помага“ в почистването на дома.  Обикновено този подход излиза доста по-евтино от това да наемат фирма за почистване. За качеството на работа е спорно, и всички деликатно замълчават при подобен въпрос.

Колкото и да говорим, най-трудно е да почистим горчилката в душите си. Тя се наслоява ден след ден и хваща дори коричка. Е, тук нито лелката от офиса, нито фирмата ще свършат работа.
Затова – не трупайте горчилка. Просто избягвайте хора и ситуации. 
Светът е Viva Magenta Светът е Viva Magenta Дали говорим за интериорен дизайн и домашен текстил, за облекло или аксесоари, тази година светът е оцветен с Viva Magenta. Пастелни вдъхновения в интериора Пастелни вдъхновения в интериора Една от основните тенденци, които се лансират в интериорния дизайн за 2022 година е Вдъхновение от пастела.
Комбинирана със Средиземноморски намеци, тази тема е приятна за реализация и зависи от Вашата креативност.
Свежи и ясни, тези пастелни цветове ни водят в една модерна, съвременна посока в интериора.
Тази година Коледа е златна Тази година Коледа е златна Коледа е традиция и блясък. Тя идва с аромат на канела и греяно вино, идва с онези разкошни тържествени трапези и блестяща коледна украса. Облечена е с класическите цветове са червено, зелено и екрю, с лек блясък на мека коприна или ламе. Елхови клонки, имел и богато декорирана коледна елха. Сякаш скромността на самото Рождество и фойерверките на Тържеството си дават среща.