Продукти
Въпроси - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

Цветовете на 2021 - слънце, надежда и разум

Цветовете на 2021 - слънце, надежда и разум
Цветът на годината. Неговото обявяване се очаква с нетърпение от всички дизайнери. За 2021 година Pantone LLC ни изненада като избра едновременно, за втори път откак съществува, два цвята едновременно. Цветовете са PANTONE 17-5104 Ultimate Grey и PANTONE 13-0647 Illuminating. Това са нюанси на сивото и на жълтото.

Тази комбинация създава настроение, внася нещо от слънцето и деликатната неутралност на земята.

Ето как се обясняват от PANTONE този избор. Съчетанито Ultimate Grey + PANTONE 13-0647 Illuminating, е като „брак на цветовете, предаващ послание за сила и надежда, което е едновременно трайно и приповдигнато“.

Жълтото е като светлината -  ярко и весело, искрящо с жизненост, затоплящ жълт нюанс, пропит със слънчева енергия.

Ultimate Gray е емблематичен за солидни и надеждни елементи, които са вечни и осигуряват здрава основа. Едва ли на български можем да кажем „ултимативно сиво“. Независимо от това, всичко ще го разпознаем безгрешно.

Тези два независими цвята, обединени създадат амбициозно съчетание. Те са като съчетание на  по-дълбоки чувства на замисленост с оптимистичното обещание за ден, изпълнен със слънце.

В нашия каталог ще откриете продукти, които ги съчетават. Представяме памучни спални комплекти, с които спалнята ви излита в 2021-ва.

сиво и жълто

сиво и жълто
сиво и жълто
сиво и жълто