Продукти
Въпроси - във  viber на 0882 281 997. Поръчки се приемат само през формите в сайта. 

Да се подготвим за следващото лято

Да се подготвим за следващото лято
Едно от хубавите новини в последните дни дойде от туристическия бранш. Той беше сред най-засегнатите през последната половин година. Плажните хавлии и бански, плувните шорти и ефирните плажни роби се замениха от хитовите дизайнерски маски.

Информацията, която пристигна от Община Несебър се появи точно в този момент. Хотелиери и ресторантьори са приели идеята, която SunnyBeach.com издигна. Предложението им е курортен комплект Слънчев бряг да се рекламира като място за здравен туризъм.

От дълги години в района на прочутия морски курорт се знае, че най-северната част на комплекса има особени характеристики. Там, където последните склонове на Стара Планина срещат морето, точно преди Свети Влас, е Фунията на здравето. Морският въздух се смесва с планинската чистота и формира онзи толкова търсен ефект на СПА.

Надеждата на хората в региона е тази идея да се възприеме, и освен като морски курорт, Слънчев бряг се популяризира като център за рехабилитация.

Освен с оздравителния климат на територията на Община Несебър, регионът е популярен със своята история и със своята модерност. Характерните за Несебър са старите къщи с дървен обков и прозорци с кепенци, които скриват от вятъра своите обитатели. Плетени дантелени пердета, пъстроцветни завивки и постелни, шарени черги по вътрешните стълби допълват усещането за вечност. И всичко това в облак аромат от смокини.

В другия край на залива, в който е разположен Слънчев бряг е супермодерната марина Диневи. Луксозни яхти, акостирани пред култови клубове и модерни комплекси. По-нататък са Елените с оня панорамен хотел и проектиран парк във формата на разперила крила чайка.

Редно е това богатство да се използва за съживяване на туризма през следващото лято.
Светът е Viva Magenta Светът е Viva Magenta Дали говорим за интериорен дизайн и домашен текстил, за облекло или аксесоари, тази година светът е оцветен с Viva Magenta. Пастелни вдъхновения в интериора Пастелни вдъхновения в интериора Една от основните тенденци, които се лансират в интериорния дизайн за 2022 година е Вдъхновение от пастела.
Комбинирана със Средиземноморски намеци, тази тема е приятна за реализация и зависи от Вашата креативност.
Свежи и ясни, тези пастелни цветове ни водят в една модерна, съвременна посока в интериора.
Тази година Коледа е златна Тази година Коледа е златна Коледа е традиция и блясък. Тя идва с аромат на канела и греяно вино, идва с онези разкошни тържествени трапези и блестяща коледна украса. Облечена е с класическите цветове са червено, зелено и екрю, с лек блясък на мека коприна или ламе. Елхови клонки, имел и богато декорирана коледна елха. Сякаш скромността на самото Рождество и фойерверките на Тържеството си дават среща.