Продукти
Въпроси и консултации - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

КОЛЕДНИ ЦВЕТОВИ СХЕМИ ЧАСТ 2

КОЛЕДНИ ЦВЕТОВИ СХЕМИ ЧАСТ 2
В тази част ще започнем с една неконвенционална комбинация, която успя да се наложи като тренд за предстоящите празници, а именно

# ЧЕРНО И БЯЛО

Заложете на бяло коледно дърво. Освен, че е екологично решение, има и нещо магическо във видът му. И тъй като сме на път да разрушим традиционния облик на Коледа, украсете го с нетрадиционни орнаменти в черно - бели кадифени панделки, черни стъклени топки и блестящи гирлянди. Празничната маса декорирайте с черна или бяла покривка и тишу, черно бял сервиз и красиви коледни салфетки. Накрая за да добавите игрива нотка в празничния дизайн - опаковайте подаръците в бяла хартия с едри черни точки и завършете обликът с голяма черна панделка.

ЧЕРНО И БЯЛО

бяла покривка





# БЯЛО И КАФЯВО

Една от водещите тенденции тази зима е дизайн с рустикални елементи.
Меко кафяво и искрящо бяло.
Бъдете екологични като заложите на дървени клонки, сглобени във формата на коледно дърво. За украсата използвайте бяла прежда, шишарки, бели, сребърни и прозрачни стъклени топки, ръчно изработени дървени играчки. Подаръците опаковайте в кафява рециклирана хартия, завържете ги с коноп, а за акцент използвайте шишарки и елхови клонки. Изберете празнична покривка в бял цвят, кафяво пухкаво одеяло и няколко декоративни възглавници в естествени цветове.

БЯЛО И КАФЯВО

бяла покривка



# ЗЕЛЕНО И КАФЯВО

Тази комбинация носи вдъхновението си изцяло от природата. Голяма пищна елха, ръчно правени дървени играчки, персонализирани писма, ръчно рисувани коледни топки. Тази комбинация носи усещане за уют и сплотеност в семейството, персонализираната украса подсилва това усещане и ни дава възможност да потънем в топлата прегръдка на предстоящите празници.

ЗЕЛЕНО И КАФЯВО

покривка