Продукти
Въпроси - във  viber на 0882 281 997. Поръчки се приемат само през формите в сайта. 

Златни пердета за спалня – един висок стандарт

Златни пердета за спалня – един висок стандарт
Често в онлайн магазините за домашен текстил се търсят златни пердета за спалня. След сериозно изследване на потребителското търсене, започнахме да предлагаме десетина подобни модели, които можете да разгледате в тематичната категория.

Няколко идеи за "златни решения" за прозореца на спалнята:
Златно двуслойно плътно перде, готово за окачване
Готови пердета в цвят старо злато - плътно перде
Готово за окачване двойно перде - бежово, кафяво и старо злато
Златно перде - старо злато

Защо се впусках хората в златното. Впускат се, защото златото винаги е било символ на разкош и оня метал, който не се създава, и не изчезва.

Както наши колеги твърдят: златото по света е постоянно количество.

В тази статия представяме няколко идеи за подредба на стаята, в които е подходящо да изберете златни пердета за спалня.

Една от основните характеристики на наредбата е: изберете основен друг цвят на мебели, тапети и текстил. Подходящи са или тъмна дървесина с преобладаващо кафяви и бежови тонове, или една изкрящо бяла спалня, в която белите дантели, винтидж стилът, или сребристите атлазени възглавнички са чудесно допълнение.

Когато покриете прозорците със златни пердета за спалня, те просто ще отворят стаята. Слънчева светлина ще рукне през чудесния топъл цвят, изпълвайки сърцето и душата ви.

Ако изберете единично златно перде - еднослойно, то може да е от прозрачен воал или органза. Тогава за него да са нужни щори, които да скриват живота ви от любопитни погледи, когато е включено осветлението.

Плътните еднослойни златни пердета за спалня са всъщност тежки завеси. Върху непрозрачния плат може да са изрязани елементи, апликирани с органза.

Двуслойните златни пердета за спалня са едно чудесно решение. Плътният долен слой скрива живота ви и когато лампата е запалена. В същото време през деня можете да закачите с красив елемент плътния слой, и красотата на слънцето и на деня да потекат в дома ви.

Кактото и да правите обаче, но пропускайте момента, че пердетата са чудесен завършек на спалнята ви, но те не са само за себе си, а част от обзавеждането. Най-бързо и често сменяемата част.

Разгледайте още идеи за златни пердета за спалня от каталога на НовиСтокиТочкаКом.


златни пердета за спалня
pinterest

златни пердета за спалня

златни пердета за спалня

златни пердета за спалня

златни пердета за спалня
http://www.curtainsmarket.com/

Този сайт използва SEO оптимизация от kak DEVELOPMENT § SmartWeb
Светът е Viva Magenta Светът е Viva Magenta Дали говорим за интериорен дизайн и домашен текстил, за облекло или аксесоари, тази година светът е оцветен с Viva Magenta. Пастелни вдъхновения в интериора Пастелни вдъхновения в интериора Една от основните тенденци, които се лансират в интериорния дизайн за 2022 година е Вдъхновение от пастела.
Комбинирана със Средиземноморски намеци, тази тема е приятна за реализация и зависи от Вашата креативност.
Свежи и ясни, тези пастелни цветове ни водят в една модерна, съвременна посока в интериора.
Тази година Коледа е златна Тази година Коледа е златна Коледа е традиция и блясък. Тя идва с аромат на канела и греяно вино, идва с онези разкошни тържествени трапези и блестяща коледна украса. Облечена е с класическите цветове са червено, зелено и екрю, с лек блясък на мека коприна или ламе. Елхови клонки, имел и богато декорирана коледна елха. Сякаш скромността на самото Рождество и фойерверките на Тържеството си дават среща.