Продукти
Въпроси - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

КОЛЕДНИ ЦВЕТОВИ СХЕМИ ЧАСТ 1

КОЛЕДНИ ЦВЕТОВИ СХЕМИ ЧАСТ 1

Празничният дух на Нова година вече бавно си проправя път в домовете ни.
 
Дойде време да помислим и за цветовите схеми, които ще съпътстват празничните дни. Някога се смяташе, че червено и златно и зелено и сребристо са двете най-класически коледни цветови схеми. През 80 те години посрещнахме с отворени обятия многоцветната Коледа, където калейдоскопските лампички, стъклените топки и гирляндите доминираха в украсата на коледните дръвчета. Днес разполагаме с голяма свобода в избора на цветови схеми, които да създадат уют и коледно настроение.

Златно правило - останете верни на вкуса си що се отнася до стила на вашия празничен интериор. Вашите идеи за коледна украса трябва да са в синхрон с дизайна, който сте избрали за останалата част от дома си. В случай, че цветовете не се съчетаят подходящо, рискувате да сътворите безвкусна и претрупана обстановка.

# Бяла Коледа
Без значение къде живеете, винаги можете да създадете магическа бяла Коледа чрез тази елегантна сезонна палитра от цветове. Тя включва цветове и нюанси от искрящо бяло до бледо сиво. В комбинация с няколко акцента в сребърно и златно , бял тюл, панделки и сребристи топки на коледното дърво ще получите така желаната снежно бяла Коледа.

бяла коледна покривка за маса каре
Каре със сребристи снежинки на екрю - коледна покривка за маса

бяло
Бяла коледна покривка за маса


# Бяло и червено
Бяло, червено и зелено са традиционни коледни цветове. Ако изключите или замените зеленото ще получите една по-модерна и изчистена визия. Бяло коледно дърво с червени ръчно рисувани стъклени играчки. Бели и червени декоративни калъфки за възглавници. Червено или бяло пухкаво одеяло заметнато на канапето. Малко тюл за разкош, щипка блестящи бели елементи и рецептата за уютна ухаеща на горещ шоколад коледа е готова.

бяло и червено# Бяло и зелено
Това е още една комбинация произтичаща от традиционната - бяло, зелено и червено. Тя ни дава по-мека и натуралистична визия. Може да заложите на пищно зелено дърво, няма да е необходима голяма декорация, заложете на изчистени бели елементи в сходен стил за да подчертаете естествената красота на дървото. Коледната покривка би могла да бъде в зелено с бял коледен тишлайфер или в бяло със зелен. Добавете бели свещи и коледен венец в бяло и зелено и картината е завършена.

зелено


зелено

И още малко от нашите предложения:
коледни покривки за маса
коледни калъфки за възглавници