Продукти
Въпроси - във  viber на 0882 281 997. Поръчки се приемат само през формите в сайта. 

Как да създадем пространство в малката дневна

Как да създадем пространство в малката дневна
Ако дневната ви има достъп до естествена светлина, не го блокирайте с тъмни завеси. Заложете на полупрозрачни пердета. Този трик ще създаде пространство в малката стая. В случай, че нямате големи прозорци, изберете по-светли нюанси за да увеличите максимално светлината, която имате.

Изборът на голям килим в по-разчупен десен е трик, който кара стаята да изглежда по-просторна. За разлика от по-малките килими, големият размер не разделя визуално пода, а създава едно общо пространство.

Малкото пространство в едно помещение всъщност може да бъде това, което го прави истински уютно и приканващо. Заложете на плюшен килим и декоративни възглавници с лека текстура. Нека мебелите са с изчистени и прави линии, без излишни орнаменти.

За стените, светлият цвят е най-добрия избор. Големите произведения на изкуството са привлекателни, но лесно биха могли да създадат усещане за кич и липса на ясна концепция. Няма да сгрешите ако заложите на цветна мебел като фокусна точка на стаята, може да съчетаете с декорация, но не прекалявайте. Декорациите също биха могли да имат обратен ефект.

да подредим малката дневна

да подредим малката дневна

да подредим малката дневна

полупрозрачни пердета и завесиполупрозрачни пердета и завеси
полупрозрачни пердета и завеси
Светът е Viva Magenta Светът е Viva Magenta Дали говорим за интериорен дизайн и домашен текстил, за облекло или аксесоари, тази година светът е оцветен с Viva Magenta. Пастелни вдъхновения в интериора Пастелни вдъхновения в интериора Една от основните тенденци, които се лансират в интериорния дизайн за 2022 година е Вдъхновение от пастела.
Комбинирана със Средиземноморски намеци, тази тема е приятна за реализация и зависи от Вашата креативност.
Свежи и ясни, тези пастелни цветове ни водят в една модерна, съвременна посока в интериора.
Тази година Коледа е златна Тази година Коледа е златна Коледа е традиция и блясък. Тя идва с аромат на канела и греяно вино, идва с онези разкошни тържествени трапези и блестяща коледна украса. Облечена е с класическите цветове са червено, зелено и екрю, с лек блясък на мека коприна или ламе. Елхови клонки, имел и богато декорирана коледна елха. Сякаш скромността на самото Рождество и фойерверките на Тържеството си дават среща.