Продукти

Приятели, всички поръчки, направени и потвърдени между 01.май и 07.май.2024 ще се изпълнят след Великден.
Въпроси - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

Как да създадем пространство в малката дневна

Как да създадем пространство в малката дневна
Ако дневната ви има достъп до естествена светлина, не го блокирайте с тъмни завеси. Заложете на полупрозрачни пердета. Този трик ще създаде пространство в малката стая. В случай, че нямате големи прозорци, изберете по-светли нюанси за да увеличите максимално светлината, която имате.

Изборът на голям килим в по-разчупен десен е трик, който кара стаята да изглежда по-просторна. За разлика от по-малките килими, големият размер не разделя визуално пода, а създава едно общо пространство.

Малкото пространство в едно помещение всъщност може да бъде това, което го прави истински уютно и приканващо. Заложете на плюшен килим и декоративни възглавници с лека текстура. Нека мебелите са с изчистени и прави линии, без излишни орнаменти.

За стените, светлият цвят е най-добрия избор. Големите произведения на изкуството са привлекателни, но лесно биха могли да създадат усещане за кич и липса на ясна концепция. Няма да сгрешите ако заложите на цветна мебел като фокусна точка на стаята, може да съчетаете с декорация, но не прекалявайте. Декорациите също биха могли да имат обратен ефект.

да подредим малката дневна

да подредим малката дневна

да подредим малката дневна

полупрозрачни пердета и завесиполупрозрачни пердета и завеси
полупрозрачни пердета и завеси