Продукти
Въпроси - във  viber на 0882 281 997. Поръчки се приемат само през формите в сайта. 

5 начина да преобразите спалнята

5 начина да преобразите спалнята
Цветове и светлина, форми и пространство, контрастиращи строги едноцветни форми и нежни щампи - Вашата спалня това сте Вие.

Животът на най-великите личности, лидери на човечеството, често е приключвал в леглото, в което е бил заченат. Променяйки съдбата на милиони, давайки ново направление на историята, те са се завръщали в едно помещение, в което са се чуствали защитени.

Интериорът на спалнята - от цветовете на чаршафите, до последния детайл по стените са важни. Често те изглеждат сякаш с механична съвскупност. Внимателният прочит на сигналите показва колко всичко е в хармония и колко лесно може да разкажете дори за трудно видимите черти на собственика на леглото.

  1. Създайте кътчета за сядане
Със сигурност, вашето легло е основната фокусна точка на стаята. Поставянето на пейка с интересна текстура в края на леглото неминуемо спомага за по-завършен вид на помещението. Стол за четене също е добро решение ако търсите усещане за комфорт и уют.

Създайте кътчета за сядане
 
  1. Добавете цвят.
Пазете се от изцяло сивите спални, изглеждат изключително подтискащо. Добавете настроение с цветен акцент. Декоративните възглавници са добър начин да вдъхнехте живот на всяка спалня. Съчетайте възглавниците със свещи или картина в същите цветове. Придържайте се към два, най-много три цвята.

Добавете цвят
 
  1. Закачете огледало или две
Те създават илюзия за пространство и отразяват светлина. Голямо огледало облегнато на стената визуално ще отвори стаята. Експериментирайте с рамките! За класическия интериор на спалнята най-подходящи са огледалата с традиционни рамки. Огледалото може да бъде допълнителен елемент, подчертаващ стила на интериора, ако рамката му по цвят и модел е в хармония с останалите интериорни елементи. Променяйки рамките или техния цвят вие може изцяло да промените и стила в дома си.

Закачете огледало или две

 
  1. Разчупете пространството с лампи
Осветяването с мека светлина на определен участък от стаята ще създаде уют. А крушки в ретро стил ще бъдат подходящ акцент за спални с класически и модерен дизайн.

Разчупете пространството с лампи

 
  1. Завивките
Върху завивките и спалните комплекти пада основният фокус на спалнята. Изберете подходящи цветове, които се съчетават добре с останалата част от обзавеждането. Придържате се към естествени материи. Текстурите са подходящи за по-хладните месеци от годината.

памучен спален комплект в два цвята

Памучен спален комплект в два цвята


сиво, жълто, бяло и графит

сиво, жълто, бяло и графит

спалня

Светът е Viva Magenta Светът е Viva Magenta Дали говорим за интериорен дизайн и домашен текстил, за облекло или аксесоари, тази година светът е оцветен с Viva Magenta. Пастелни вдъхновения в интериора Пастелни вдъхновения в интериора Една от основните тенденци, които се лансират в интериорния дизайн за 2022 година е Вдъхновение от пастела.
Комбинирана със Средиземноморски намеци, тази тема е приятна за реализация и зависи от Вашата креативност.
Свежи и ясни, тези пастелни цветове ни водят в една модерна, съвременна посока в интериора.
Тази година Коледа е златна Тази година Коледа е златна Коледа е традиция и блясък. Тя идва с аромат на канела и греяно вино, идва с онези разкошни тържествени трапези и блестяща коледна украса. Облечена е с класическите цветове са червено, зелено и екрю, с лек блясък на мека коприна или ламе. Елхови клонки, имел и богато декорирана коледна елха. Сякаш скромността на самото Рождество и фойерверките на Тържеството си дават среща.