Продукти
Въпроси и консултации - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

Трендове в интериорния дизайн за 2019

Трендове в интериорния дизайн за 2019
Вече сме в края на 2018 и дизайнерите отдавна са готови с тенденциите при интериорния дизайн за следващата година. За да дадем подобаващ старт на плановете ви за освежаване на дома, сме подбрали някои от най-новите предложения в областта. 

Естествено дърво

Чисто белите кухни, които бяха на мода през последните няколко години, започват да отстъпват място на такива с по-класически външен вид. Натуралните, светли дървени повърхности придават на кухнята усещане за отдих, спокойствие и лек скандинавски полъх.

Дървото се комбинира както с домашен текстил в стил шеби шик, наситен с рози и амурчета, така и с рустик решения, които в природата допълват дървото по естествен начин. Според подбора на материала за мебели може да подберете едноцветни елементи като акцент.

спални комплекти рустик

Извивки

Вместо прави линии и ъгловати детайли, нежни извивки ще придават елегантност и изящество на мебелите през 2019 година. И това няма да се отнася единствено за меки и удобни дивани или уютни фотьойли, но също и за детайли от интериора, като огледала и рамки.
Ако изберете меко падащи загатнато блестящи едницветни материи за пердета и поривки за маса, то ще създадете незабравима атмосфера на вашия дом.





Сиво-зелено (Sage green)

Още през 2017 година, лидерът при цветовите тенденции Pantone, представи този жив сиво-зелен цвят. Но той идеално намира пътя си в интериорния дизайн и през 2019 като основен цвят за стените или пък в декорацията на дома – възглавници, килими, живи или изкуствени растения.  
Пердета в подобен оттенък или дори спални комплекти са сред акцентите, които ще ви карат да се чувствате горди с усета за тренд.

зелена Покривка за маса

Забележителни тавани

Таваните на 2019 година, ще ви накарат да искате да ги гледате. Те ще бъдат отделна самостоятелна част от интериора, на която да обърнем специално внимание. Ще бъде забавно, стаята да се направи супер интересна, без акцентът да пада, както обикновено, върху стените.

Мултифункционални огледала

WGSN (първата тренд компания с модни онлайн прогнози) споделя още една тайна за тенденциите при интериорния дизайн за 2019 година: огледалата вече ще бъдат повече от това да оглеждат нас и красивия ни дом.

Те ще станат следващия активен член на непрекъснато развиващото се интелигентно домашно обзавеждане. Така че, не се учудвайте, ако съвсем скоро, докато си миете сутрин зъбите, чуете огледалото да ви казва, че имате ниско ниво на витамин D или пък, че закъснявате за тази решаваща среща, която чакате от доста време!

И това са само част от тенденциите вътрешния дизайн, които ни чакат през следващата 2019 година! Не е ли вълнуващо?!