Продукти

Приятели, всички поръчки, направени и потвърдени между 01.май и 07.май.2024 ще се изпълнят след Великден.
Въпроси - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

Модерна Коледа в дневната

Модерна Коледа в дневната
Празниците наближават и скоро ще дойде време да помислим как да украсим дома си. Традиционната декорация за Коледа и Нова година е топла и гостоприемна. Ако сте почитател на модерното и не усещате коледните чорапи и гирлянди като вашето нещо, ето няколко по-съвременни идеи, от които да си изберете. 
 

Бяло и черно


Комбинацията от бяло и черно е изчистена и модерна. Защо да не я използваме и за Коледа? По този начин ще получим чудесен акцент върху Дядо Коледа, който влиза през комина в червения си костюм и попада в една искряща бяло-черна страна на чудесата. Златните акценти са идеално допълнение на този стил.
Една снежно бяла коледна покривка за маса ще е великолепно допълнение към интериорите по-долу

снежно бяла коледна покривка за масаКоледна украса на дневната
черно бяла коледна украса
 

Перца и птици

Перцата са като първия сняг: чисти и пухкави. Използвайте това, като декорирате дома си с необикновени митични птици, пауни или бухалчета. Окачете по стените или елхата – орнаменти от пера. Може да напълните прозрачни стъклени топки с малки бели или цветни перца за истинска съвременна коледна приказка.

Коледна украса с птици

А ето и неща с птици и пера, което ще допълни великолепно декорацията ... за цяла година:
С пера може да украсите и спалнята.
Един спален комплект е добра идея за подарък
 

Модерни венци

Венецът е класиката в украсата за зимните празници. Но сега те няма да са от елхови клонки и шишарки. Може да използвате практически всеки материал, който ви допада. Окачете го на входната врата или прозореца, сложете го на масата като декорация и сложете вътре в него една или повече свещи. Ето няколко примера за нестандартни коледни венци

коледен венецколеден венец от тапи

Ето и един великолепен екземпляр за украса: коледен тишлайфер за голяма маса от тежък жакард с коледен венец:

Колеен тишлайфер
И един български вариант с традиционна коледна декорация: канелени пръчици, елхови клонки и ябълка от двора на баба. 

Празничната вечеря


Коледният дух достига своя връх по време на традиционната домашна вечеря. Коледни покривки за маса, подходящи салфетки, коледни тишлайфери, красиви прибори, свещи. Изберете си цвят, на който да подчините украсата. Вземете от елховите играчки и ги подредете на масата, сложете в средата красив венец.

За да допълните картината, която не трябва да е просто официална, а най-вече уютна и топла, преметнете върху ръкохватките на канапето или фотьойла по едно коледно одеяло. След вкусната храна, може да седнете на меката мебел на чаша греяно вино, сладки приказки или пък забавна семейна игра!

След всички предложения за нестандартна и в същото време достъпна коледна украса, разгледайте и конкретните ни предложения. Сигурни сме, че ще откриете Вашия избор.

Коледна покривка за маса

червена коледна покривка за масаВ последните години  и ние, българите, започнахме да разбираме живота и неговите малки радости по друг начин. Едно чудесно решение за европейската коледна суматоха са станалите модерни екзотични почивки