Продукти
Приятели, нови поръчки с евентуално изпращане преди Коледа, ще приемаме до 20 декември включително. След тази дата поръчките ще бъдат обработвани и при наличност на артикулите - изпращани.
Въпроси - във  viber на 0882 281 997. Поръчки се приемат само през формите в сайта. 

Тениски за влюбени двойки - покажете, че се обичате!

Тениски за влюбени двойки  - покажете, че се обичате!
Когато ни предложиха тези тениски за влюбени, подходихме меко казано с недоверие. От една страна – тениски като тениски, бели и сиви, при това с надписи, които променят предназначението на изчистената линия.

Презентацията – леко неглеже за разлика от натоканите модели по Големите модни форуми.

Когато поставихме в сайта този специален раздел с Тениски за него и за нея – изведнъж оттам грейна непринуденост. Леко смешните и сантиментални надписи: сърцето ми бие само .... придобиха друг смисъл. Взаимността в любовта е нещо, което прави сантименталното да звучи дълбоко.

Тениски за двойки влюбени – дреха предназначена за оня миг, в който си готов да покажеш пред света, че сте двама, които вървите едновременно, ръка за ръка и изпитвате един към друг това нещо, което всеки трябва да види.

В нашия онлайн магазин сме представили няколко модела тениски за двойка с различно послание, но обединени от идеята да покажем, че НИЕ СЕ ОБИЧАМЕ.


тениски за двойки

тениски за двойкитениски за двойки


keep calm
Пастелни вдъхновения в интериора Пастелни вдъхновения в интериора Една от основните тенденци, които се лансират в интериорния дизайн за 2022 година е Вдъхновение от пастела.
Комбинирана със Средиземноморски намеци, тази тема е приятна за реализация и зависи от Вашата креативност.
Свежи и ясни, тези пастелни цветове ни водят в една модерна, съвременна посока в интериора.
Тази година Коледа е златна Тази година Коледа е златна Коледа е традиция и блясък. Тя идва с аромат на канела и греяно вино, идва с онези разкошни тържествени трапези и блестяща коледна украса. Облечена е с класическите цветове са червено, зелено и екрю, с лек блясък на мека коприна или ламе. Елхови клонки, имел и богато декорирана коледна елха. Сякаш скромността на самото Рождество и фойерверките на Тържеството си дават среща. Ретро, Природа и малко Дзен Ретро, Природа и малко Дзен Още в средата на август 2021 се появиха първите намеци за новите елементи в интериорния дизайн през 2022. Както е ясно, ако нещо не е публикувано в Инстаграм, то значи не съществува. Ето защо ви каним да изпратите снимки на вашия дом, най-малко, за да се похвалите.