Продукти
Въпроси - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

Подготовка за учебната година в началото на лятото

Подготовка за учебната година в началото на лятото
Лятото започна днес. В 7:24 сутринта. Дъждовете спряха и ваканцията вече е Ваканцията.

Предвидливи родители са изпратили деца на лагер, на бабина градинка, или в лятно училище. Смелите са запечатали децата у дома на самоотглеждане.

Като един истински магазин за текстил наблюдаваме пазара, като отчитаме, че два еднакви месеца няма. Тази година месец юни се очерта като месец на пухкавите детски халати за баня и едноцветни калъфки за възглавници, а в магазина ни за бельо и бански – светлосини мъжки бански боксери.

Какво общо има подготовката за учебната година с информацията по-горе. Честно, изглежда да няма. Освен ... Освен, ако не забелязахме раздвижване при търсене чанти и раници на марките Габол и Херлиц, разбира се ученически раници за първи клас на Белмил.

В момента, магазините, които предлагат ученически стоки направиха зареждане с нови колекции. Сред  ученическите чанти за момичета цветовете отново са ярко розово, лазурно и виолетово-цикламено. Украсени са с балерини, понита, пеперуди. Удобните и по-луксозни варианти са с външни джобове, светлоотразители и няколко вътрешни отделения.

За момчетата отново се предлагат с фантастични картини и герои от междузвездби войни, популярни спортове. Цветовете са наситено синьо и графитено сиво.

Цените на чантите са от 45-52 лв до 190 лв.

Изключително удобни и стилни, но по-скъпи са комплектите, в които има несесери, спортни сакове и други причудливи аксесоари, на които децата лесно намират приложения – например да носят дъвки, или любимо пони.

На пазара основно са засегнати три марки: Belmil, Gabol и Herlitz.

Надяваме се да сме били полезни с тази информация.