Продукти
Приятели, нови поръчки с евентуално изпращане преди Коледа, ще приемаме до 20 декември включително. След тази дата поръчките ще бъдат обработвани и при наличност на артикулите - изпращани.
Въпроси - във  viber на 0882 281 997. Поръчки се приемат само през формите в сайта. 

Подготовка за учебната година в началото на лятото

Подготовка за учебната година в началото на лятото
Лятото започна днес. В 7:24 сутринта. Дъждовете спряха и ваканцията вече е Ваканцията.

Предвидливи родители са изпратили деца на лагер, на бабина градинка, или в лятно училище. Смелите са запечатали децата у дома на самоотглеждане.

Като един истински магазин за текстил наблюдаваме пазара, като отчитаме, че два еднакви месеца няма. Тази година месец юни се очерта като месец на пухкавите детски халати за баня и едноцветни калъфки за възглавници, а в магазина ни за бельо и бански – светлосини мъжки бански боксери.

Какво общо има подготовката за учебната година с информацията по-горе. Честно, изглежда да няма. Освен ... Освен, ако не забелязахме раздвижване при търсене чанти и раници на марките Габол и Херлиц, разбира се ученически раници за първи клас на Белмил.

В момента, магазините, които предлагат ученически стоки направиха зареждане с нови колекции. Сред  ученическите чанти за момичета цветовете отново са ярко розово, лазурно и виолетово-цикламено. Украсени са с балерини, понита, пеперуди. Удобните и по-луксозни варианти са с външни джобове, светлоотразители и няколко вътрешни отделения.

За момчетата отново се предлагат с фантастични картини и герои от междузвездби войни, популярни спортове. Цветовете са наситено синьо и графитено сиво.

Цените на чантите са от 45-52 лв до 190 лв.

Изключително удобни и стилни, но по-скъпи са комплектите, в които има несесери, спортни сакове и други причудливи аксесоари, на които децата лесно намират приложения – например да носят дъвки, или любимо пони.

На пазара основно са засегнати три марки: Belmil, Gabol и Herlitz.

Надяваме се да сме били полезни с тази информация.

Пастелни вдъхновения в интериора Пастелни вдъхновения в интериора Една от основните тенденци, които се лансират в интериорния дизайн за 2022 година е Вдъхновение от пастела.
Комбинирана със Средиземноморски намеци, тази тема е приятна за реализация и зависи от Вашата креативност.
Свежи и ясни, тези пастелни цветове ни водят в една модерна, съвременна посока в интериора.
Тази година Коледа е златна Тази година Коледа е златна Коледа е традиция и блясък. Тя идва с аромат на канела и греяно вино, идва с онези разкошни тържествени трапези и блестяща коледна украса. Облечена е с класическите цветове са червено, зелено и екрю, с лек блясък на мека коприна или ламе. Елхови клонки, имел и богато декорирана коледна елха. Сякаш скромността на самото Рождество и фойерверките на Тържеството си дават среща. Ретро, Природа и малко Дзен Ретро, Природа и малко Дзен Още в средата на август 2021 се появиха първите намеци за новите елементи в интериорния дизайн през 2022. Както е ясно, ако нещо не е публикувано в Инстаграм, то значи не съществува. Ето защо ви каним да изпратите снимки на вашия дом, най-малко, за да се похвалите.