Продукти

Приятели, всички поръчки, направени и потвърдени между 01.май и 07.май.2024 ще се изпълнят след Великден.
Въпроси - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

Рустик - стил за спокойствие и уют

Рустик - стил за спокойствие и уют
Рустик е стил. Стил, който предполага простота, спокойствие и уют. Думата означава провинциален или селски. Означава и пасторален. В оня смисъл, който ни навява носталгия към един отминал начин на живот.

Как да разпознаем рустик?


Стилът рустик задължително включва дървени елементи и открити тухли. Майсторски неизмазани стени, сякаш протрито дърво – всичко има за цел да постигне определен ефект.

В стил рустик се подреждат и декорират както селски домове и извънградски къщи и вили, така и апартаменти в супер център на големи градове. Рустикалният дизайн е свързан с простота – естествени цветове и материали, или поне такива материали, който наподобяват естествените.

рустикИзключени са лъсквини. Текстилът е матов, в бяло, екрю, пшенично жълто, бежово и кафяво, пастелно зелено, виолетово и малко циклама. Що се отнася до розовото – то е по-скоро цвят за друг стил, а именно шеби шик.

Истина е, че рустикалната наредба на дома е за хора, които имат усет. Често, в стремежа да се доближим до този стил, стигаме до кич и всичко се разваля.

В нашата колекция от изделия за дома предлагаме продукти на български производители, които дават възможност да попълните украсата на дома: покривки за маса стил рустик, калъфки за възглавнички, спални комплекти.

Те се комбинират прекрасно със сухи цветя, с груби дървени рамки, маси и столове. Розите и узрелите класове са част от чара на рустикалния стил.

Стилът рустик е особено подходящ за декорация на дома по време на празниците – Великден и Коледа. Колекциите Великденски покривки за маса е изцяло решена в този стил. Същото можем да кажем и за традиционната коледна украса – покривки и калъфки за Коледа.

Желанието ни е да представяме само качествени продукти, които да ви радват. Дали успяваме – решавате вие.

покривка стил рустик

Покривка стил рустил от нашата колекция

Калъфка стил рустик от нашата колекция

Спален комплект стил рустик