Продукти
Въпроси - във  viber на 0882 281 997. Поръчки се приемат само през формите в сайта. 

Да печаташ на инат или красивини за Свети Валентин

Да печаташ на инат или красивини за Свети Валентин
Пазарът се развива във всички посоки и пълзи като разлято мляко по пода. Особено, когато става въпрос за интернет и за онлайн магазини и такива като нас, които се занимават с уеб дизайн,.

Тогава не само пълзи, тогава направо наводнение се получава.

Защо ли? Защото в интернет всеки може да продава нещо, което всъщност няма.

Например, миналата година на пазара имаше голям недостиг на декоративни калъфки за Свети Валентин. Днес пазарът е залят от какво ли не.

Направи ни впечатление пъстротата на артикулите, и разнообразието. И си викаме – такова чудо и в АлиЕкспрес не се среща. Не само там, и в e-bay, и по другите платформи, а се оказва в същото време, че в нашенско можеш да купиш всичко.

И действително е така. Една инвестиция в добър принтер с дигитален печат върху плат и вече сме готови.  Наемате някой малчуган или малчуганка за дизайнер, и както се казва печатате на воля.

Дотук е лесно, но оттам насетне започва една много сериозна ситуация, в която е необходимо да имате поне 1 шивач или шивачка.  И .. работата става дебела.

В интерес на истината, предпочитаме да видим готовите калъфки за възглавници за Свети Валентин, но се оказва, че и само визията е достатъчна, за да придобиете представа за какво става въпрос.

По-долу даваме няколко симпатични примера, а сега да кажем тайничко, че всъщност сме агенти на един онлайн магазин за спални комплекти, който за 2 години скочи на предни места е продажбата само на качествени продукти.

Калъфка за Свети ВалентинКалъфка за Свети Валентин


На него, освен подаръци за мъже и жени за Свети Валентин, ще открието купища готини вещи като бъклици и пердета.

Това е от нас. И до скоро.