Продукти
Въпроси и консултации - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

Да печаташ на инат или красивини за Свети Валентин

Да печаташ на инат или красивини за Свети Валентин
Пазарът се развива във всички посоки и пълзи като разлято мляко по пода. Особено, когато става въпрос за интернет и за онлайн магазини и такива като нас, които се занимават с уеб дизайн,.

Тогава не само пълзи, тогава направо наводнение се получава.

Защо ли? Защото в интернет всеки може да продава нещо, което всъщност няма.

Например, миналата година на пазара имаше голям недостиг на декоративни калъфки за Свети Валентин. Днес пазарът е залят от какво ли не.

Направи ни впечатление пъстротата на артикулите, и разнообразието. И си викаме – такова чудо и в АлиЕкспрес не се среща. Не само там, и в e-bay, и по другите платформи, а се оказва в същото време, че в нашенско можеш да купиш всичко.

И действително е така. Една инвестиция в добър принтер с дигитален печат върху плат и вече сме готови.  Наемате някой малчуган или малчуганка за дизайнер, и както се казва печатате на воля.

Дотук е лесно, но оттам насетне започва една много сериозна ситуация, в която е необходимо да имате поне 1 шивач или шивачка.  И .. работата става дебела.

В интерес на истината, предпочитаме да видим готовите калъфки за възглавници за Свети Валентин, но се оказва, че и само визията е достатъчна, за да придобиете представа за какво става въпрос.

По-долу даваме няколко симпатични примера, а сега да кажем тайничко, че всъщност сме агенти на един онлайн магазин за спални комплекти, който за 2 години скочи на предни места е продажбата само на качествени продукти.

Калъфка за Свети ВалентинКалъфка за Свети Валентин


На него, освен подаръци за мъже и жени за Свети Валентин, ще открието купища готини вещи като бъклици и пердета.

Това е от нас. И до скоро.