Продукти
Въпроси и консултации - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

Какво да подарим за Свети Валентин – няколко идеи от нас

Какво да подарим за Свети Валентин – няколко идеи от нас
Какво да подарим за Свети Валентин – няколко идеи от нас, които може и да пренебрегнете, но във всеки случай ще Ви наведат на мисълта как да постъпите правилно.

Най-добре е да подарим за Свети Валентин нещо, което сами сме създали или подредили.

Това може да е картичка, надписана с много любов. Картичките за деня на любовта са обикновено в бяло, розово и червено. Тези цветове имат своя заряд. Те символизират страст, нежност, топлина и гальовност. Белият цвят е символ на чистотата и свенливостта, но в случая е просто оня универсален фон, на който розовото и червеното прекрасно изпъкват.

Посланието в текста може да е известен стих, който най-добре отразява чувствата, които изпитвате. Препоръчваме обаче да напишете нещо много лично, нещо, което другият ще разбере еднозначно. Това обикновено е загатване на събитие или думи, които сте изрекли, и които са нещо като мото връзката ви.

Много дами пропускат думите и запечатват една виртуална целувка. Тя е с цвета на любимото му червило. Господата често пишат комплимент, който трудно и рядко биха изрекли наяве.

Другият подарък, често срещан, е красива кутия шоколадови бонбони под формата на сърце, придружени от чудесна тъмно червена роза. Дамите подготвят малки симпатични шоколадови сладкиши под формата на сърце, които предлагат като десерт в задължителната вечеря на свещи.

Много заведения се възползват от ангажираността на дамите, и започнаха да предлагат куверти за „празнична вечеря“. Нашето мнение е да останете у дома, да изчакате децата да заспят или да ги изпратите при родителите си, и да се радвате на взаимността на своята обич в уюта, който заедно сте подредили.

Играчките-мечета, или друго плюшено чудовище, също са популярни. Те обикновено носят „в ръце“ сърчице, или нещо червено около врата си. А може и да се съчетае с едно красиво скъпо, или ръчно изработено бижу. Както разбрахме от един известен сайт на виртуален сватбен агент, много дами получават предложение за годеж именно на Свети Валентин.

По-игривите двойки предпочитат да подарят за Свети Валентин нещо, което освен да докаже любовта им, да радва и погледа им, при това да е много много лично.

Какво по-лично от специално бельо за Свети Валентин. Тук идваме с идеите за такива подаръци.

Дамите обикновено се замислят повече преди да подарят подобен подарък на мъж за Свети Валентин. Може би това се случва поради факта, че те са по-свенливи. Опасяват се, че еротиката на определени модели мъжко бельо биха могли да създадат у възлюбения погрешни асоциации.

Ето защо, без много да се замисляте, погледнете тези идеи: „Подаръци за мъже за Свети Валентин“. Това всъщност да едни много практични бандажи, които се използват съвсем не еротично от спортистите. Те са от една страна с изключително високо качество, от друга страна разкриват най-секси частта на мъжкото тяло, а именно ... задните. Колко дами са завиждали на стегнатите бедра, и също толкова стегнат задник на мъжа до себе си. При това, за един мъж, без значение от нарастването на корема с възрастта, краката и задникът остават почти непроменени. Затова, не се притеснявайте и му купете нещо подобно.
 


Идеята да обхване всички възможности за подарък се оказа тегава за една статия, затова в следващите текстове ще представим на господата как да зарадват дамата на сърцето си. Господата обаче да не забравят, че първо трябва щателно да огледат всички букви и числа по бельото на любимата си, за да не се окаже тя с комплект луксозно бельо за след 10 години, или да се чувства в него като натъпкана. 

И така: успех! :)), а той е сигурен, защото знаете, че Свети Валентин покровителства ВЕЧЕ споделената на глас любов.