Продукти

Приятели, всички поръчки, направени и потвърдени между 01.май и 07.май.2024 ще се изпълнят след Великден.
Въпроси - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

Свети Валентин покровителства намерената любов

Свети Валентин покровителства намерената любов
Едно от огромните предимства, които ни даде Интернет е създаването на информационното пространство, което всеки нарича по свой начин. В популярен смисъл това пространство се нарича уеб и прилича на бездънна дупка, която човечеството пълни с данни. Данни, които всеки подрежда според нуждите си и създава от тях информация.

Къде го чукаш, къде се пука, се казва в такива случаи. Защо ли?! Защото идеята на тази статия беше да се напише нещо много полезно за Свети Валентин. И тук е следващото опулване, най-вече поради факта, че тези, дето ме знаят, по-скоро биха приели словоблудстване на тема Трифон Зарезан.

И тъй, тръгвайки от размисли на тема какво се подарява за Свети Валентин стигнах до множество статии на български. Статиите целяха най-вече да продадат ми нещо. Едва ли точно на мен, по-скоро на ботовете на Гугъл, които са достатъчно интелигентни. Те подхващат статията, ако е добре сметната, изчислена и сравнително интелигентно написана. Същите тези ботове слагат статията нейде в индекса си, и гледат накъде и по какви фрази сочи.

И понеже тези статии обикновено се пишат от някакви скрити хора, като мен, и тези статии избутват нещо нагоре в търсачките. Демек статиите са нещо като коствен данък – включено е в цената на придвижването. А като цяло действието на позициониране на бизнес в Уеб почнахме да наричаме оптимизация на сайт за търсачки.

Та за какво приказвах: за Свети Валентин, или за Деня на влюбените!

Досега не се бях замисляла, че това не е празник на надеждата и очакването, а празник на постигнатото щастие, на постигнатата любов.

Свети Валентин, според някоя от християнските църкви, е покровител на влюбените,  т.е. на тези, които ВЕЧЕ са намерили любовта, или най-малко вече са влюбени.

Той ги закриля и им дава шанс, или поне още един firewall, на чувствата, ако са взаимни. Ако не са взаимни, все още, то им дава един официален ден, в който да ги заявят в явна форма, белким намерят взаимност.

И като дойде реч за това, че се покровителства най-вече тези, които вече са влюбени, то и подаръците за Свети Валентин са едни такива ... не много за невлюбени. Чудех се дълго защо тези подаръци са някак си недискретни, замечтано еротични. Подчертават сексапила и онези форми, които не са за невлюбени очи.

И така, сега да си дойдем на думата: както да направим на Свети Валентин. Ами сложете тук там по някое червено или цикламено потънце из дома. После една игрива покривка, или ако нямате под ръка такава – една червена официална покрива за маса. Запалете свещите и сложете по една бяла чинийка за двама и извадете тортата от хладилника. Защото без нещо сладко, празникът не е празник.

Калъфка за Свети Валентин

Ако решите да давате подаръци за Свети Валентин, то най-добре се наговорете и двамата – нали сте влюбени и прагматични. Попълнете гардеробите си един друг с по някой долен кат, който да е По-Така. Лесно ще го направите, ако прегледате нашите предложения в категории „подаръци за жени за Свети Валентин“ и „подаръци за мъже за Свети Валентин“. А идеята както ще откриете там вижте по-долу.

И още един път: Свети Валентин е покровител на ВЕЧЕ влюбените, защото да запазиш нещо е някак си по-важно, отколкото да го търсиш тепърва!

Бельо за Свети Валентин


Нощница за Свети Валентин