Продукти
Въпроси - във  viber на 0882 281 997. Поръчки се приемат само през формите в сайта. 

Метаморфози на детската стая – втора част

Метаморфози на детската стая – втора част
Както вече коментирахме първата метаморфоза е всъщност възникването. Детската стая се превръща в такава в момента, в който се лишим от някое друго помещение в жилището.

Представете си сега, че човечето ще се появи след няколко седмици. Бъдещата майка се чувства превъзходно и ухажвана от всички. Това и дава шанс да се погевези, защото това е много важно точно в тези дни.

Време е да се заемем с покупките на дрешки, чаршафчета и завивки за бебето.

Като се замисля, поверието, че нищо не се купува преди да се роди бебето е било просто едно оправдание за предишните поколения. Истината е, че неизвестността на пола и наричането на определени цветове към пола на бебето, са ни въздържали.

Днес обаче всичко е ясно.

Добре е все пак да не фокусираме само върху един цвят, а да се насочим към комбинации. Например: (1) бяло, синьо, бледо зелена стая, ако искаме да подготвим обиталището на малкия мъж. За девойка да изберем или (2) розово-бели нюанси, или (3) цикламено-виолетови с много бели петна.

Прагматичните майки се насочват към нещо по-неутрално. Те предпочитат стаи в жълто и резеда. Тези цветове поемат разнообразни цветни петна и форми. От друга страна, появата на второ и трето дете от друг пол в семейството, няма да наложат коренна промяна, а само освежаване и разместване.

Да приемем, че вече сте ремонтирали и обзавели стаята. Сега трябва да я дооформим с всичко останало.

Ако стените са бели или бледожълти, резеда или лек праскове отенък, то пердета на едри цветя или нежни по-едри фигури на мечета чудесно ще допълнят интериора и ще завършат пространството.Да дадем обаче един списък на най-необходимите вещи, с които е нужно да се снабдите:
1. Три детски комплекта спално бельо за кошара
2. Един обиколник за бебешка кошара. Предлагат се в 2 стандартни размера или по изпратени мерки на кошарата. Могат да се изработят от всеки плат, който виждате на сайта.
3. Две бебешки одеала – има голямо разнообразие на цена от 25-30 до 150 лв
4. Задължително три непромокаеми протектора за матраче. Вашето бебе със сигурност няма да ги мокри, защото е с памперс, но разливанията из бебешкото креватче са чести
5. Хавлийки – два броя. Препоръчваме Ви да се снабдите с една квадратна бебешка хавлия с качулка и една нормална хавлия за бебе, размер 0.

На пазара има много красиви артикули, и затова не се притеснявайте дали ще успеете на време. Ние, екипът на онлайн магазин NoviStoki.com , при нормално метеорологични условия, го доставяме за време между 1 и 5 дни.

И така, ако сте готови – ето още няколко идеи, а какво се случва по-натам с детската стая ще обясним в следващите статии.


Светът е Viva Magenta Светът е Viva Magenta Дали говорим за интериорен дизайн и домашен текстил, за облекло или аксесоари, тази година светът е оцветен с Viva Magenta. Пастелни вдъхновения в интериора Пастелни вдъхновения в интериора Една от основните тенденци, които се лансират в интериорния дизайн за 2022 година е Вдъхновение от пастела.
Комбинирана със Средиземноморски намеци, тази тема е приятна за реализация и зависи от Вашата креативност.
Свежи и ясни, тези пастелни цветове ни водят в една модерна, съвременна посока в интериора.
Тази година Коледа е златна Тази година Коледа е златна Коледа е традиция и блясък. Тя идва с аромат на канела и греяно вино, идва с онези разкошни тържествени трапези и блестяща коледна украса. Облечена е с класическите цветове са червено, зелено и екрю, с лек блясък на мека коприна или ламе. Елхови клонки, имел и богато декорирана коледна елха. Сякаш скромността на самото Рождество и фойерверките на Тържеството си дават среща.