Продукти
Приятели, нови поръчки с евентуално изпращане преди Коледа, ще приемаме до 20 декември включително. След тази дата поръчките ще бъдат обработвани и при наличност на артикулите - изпращани.
Въпроси - във  viber на 0882 281 997. Поръчки се приемат само през формите в сайта. 

Ретро, Природа и малко Дзен

Ретро, Природа и малко Дзен
Какво да очакваме като насоки в дизайна на дома през 2022?

Още в средата на август 2021 се появиха първите намеци за новите елементи в интериорния дизайн през 2022. Както е ясно, ако нещо не е публикувано в Инстаграм, то значи не съществува. Ето защо ви каним да изпратите снимки на вашия дом, най-малко, за да се похвалите.

Продължава стремежът към използване на естествени материали и цветове, ретро елементи и Дзен усмивки.

Препратка към 70-те. Това определено е номер 1.  Зрял портокал, зелено като горски мъх, топли неутрални цветове в кафяво бежовата гама или арогантно бордо.

Разходете се до близкия бит пазар, или за по-изискано - до антиквариата, и ще откриете предмети, които биха свършили работа. Плюшен килим и няколко парчета плат за дивана.  Ние ще подкрепим Вашия стремеж с калъфки и тишлайфери за различни случаи.

калъфка
Декоративна калъфка винтидж, пощенска картичка

бежова калъфка
Декоративна калъфка - светлобежово каре, винтидж


ретро тишлайфер
Разкошен тишлайфер от жакард, Хербарий

Да харесвате ретро и винтидж е едната страна на картата. Съвсем друго е, ако откриете оня елемент в тези стилове, който да отговаря на Вашето вътрешно усещане за Вашия дом.

Ето как можете да изпратите 2021 и посрещнете 2022 с нов дизайн.Природата: нека тя се настани във вашия дом, особено в годината, в която тази Природа показа, че леко се е разсърдила.
Нека зеленото се настани във вашия дом.

зелено

Пандички да подскачат на леглото, покрито с този памучен спален комплект

спален комплект


Декоративни калъфки да напомнят горски мъх
зелена декоративна калъфка

Нежно зелена покривка за маса да напомня за пролетните поляни

зелена покривка


и дори една малко футуристична Зелена Коледа с една коледна калъфка от габардин

Коледна калъфка

Цветята са акцент в интериора на дома. Ако нямате достатъчно пространство за саксии, то внесете цветен акцент с тези жакардови покривки.

цветя


cwetq kare


Пастелни вдъхновения в интериора Пастелни вдъхновения в интериора Една от основните тенденци, които се лансират в интериорния дизайн за 2022 година е Вдъхновение от пастела.
Комбинирана със Средиземноморски намеци, тази тема е приятна за реализация и зависи от Вашата креативност.
Свежи и ясни, тези пастелни цветове ни водят в една модерна, съвременна посока в интериора.
Тази година Коледа е златна Тази година Коледа е златна Коледа е традиция и блясък. Тя идва с аромат на канела и греяно вино, идва с онези разкошни тържествени трапези и блестяща коледна украса. Облечена е с класическите цветове са червено, зелено и екрю, с лек блясък на мека коприна или ламе. Елхови клонки, имел и богато декорирана коледна елха. Сякаш скромността на самото Рождество и фойерверките на Тържеството си дават среща. Да внесем индивидуалност у дома Да внесем индивидуалност у дома Как да оправим няколко дребни елемента в наредбата на дома.