Вдъхновения на екипаМетаморфози на детската стая – втора част
Както вече коментирахме първата метаморфоза е всъщност възникването. Детската стая се превръща в такава в момента, в който се лишим от някое друго помещение в жилището.
Представете си сега, че човечето ще се появи след няколко седмици. Бъдещата майка се чувства превъзходно и ухажвана от всички. Това и дава шанс да се погевези, защото това е много важно точно в тези дни. Време е да се заемем с покупките на дрешки, чаршафчета и завивки за бебето. » повече информация
Метаморфози на детската стая - бебе преди нулева възраст
Детската стая е нещо много особено. Тя преминава през метаморфози всеки 3-4 години, отговаряйки на психоособеностите на конкретната възраст на своя обитател.
Ще кажете, че не е обитател, а дете.
Човешко дете. Така наричат Маугли другите обитатели на джунглата. Всъщност като се замисля за всеки от нас домът е нещо като джунгла. Едни вещи изчезват мистериозно и се появяват точно по същия начин. » повече информация
Дантели от гардероба и по диваните
Често говорим за суперзвездите на червения килим. Рядко споменаваме обаче тяхната възраст, защото хубавата жена е като качественото старо вино. Възбужда ферментация при приток на нов въздух и разкпръсква букет от аромати. 
Тоалети винтидж за дами винтидж.
Защото красивото е винаги на мода. А дама е стил на мъжко отношение.
(Снимка от https://www.pinterest.com/explore/vintage-lace-gowns/) » повече информация
Винтидж – от уникални реколти до тапетите
В ежедневието понякога използваме думи, за чието значение се догаждаме. След внимателен прочит, което обикновено правят любопитните, истинският смисъл и съдържание на думата определено ни изненадва. Ето една такава :)
Винтидж сватба, винтидж интериор, винтидж покривка ... и красиви тъкани и подредба, които някак заместват оригиналния смисъл на думата.
(снимка http://hamasawerde.blogspot.bg/) » повече информация
Специално за младоженци
Днес ще представим един сайт, който смело можем да наречем Виртуален сватбен агент. Иде реч за WeddignDay.bg, в превод от английски Сватбен Ден. Идеята на собствениците на Сватбен ден е да предложат функционалност, която да даде възможност на младоженците сами да се справят с тежката организация на своята сватба.

» повече информация
Покривки за маса – какво да изберем
Един от разделите, които нашият екип разработва активно от няколко месеца е този, посветен на покривки за маса. Предлагаме продукция изключително на български производители. По този начин подкрепяме българската индустрия и даваме възможност на повече наши клиенти да се докоснат до истинското качество. » повече информация
Да се почистим преди Коледа
След три седмици е Коледа, а след още няколко дни ще настъпи Новата година. Една чудесна година ще се тръгне, за да отстъпи място на още по-чудесна.

Началото на декември земята заприлична на мома – измита и накичена, показваща празничното си лице, скриваща умората. Светлинки подрънкват със снежен блясък, като същински висулки. Домовете и прозорците напомнят цветовете на коледната звезда с нейното ярко зелено и червено. Една ужасно неприемлива в други части на годината цветова комбинация. » повече информация
Аромат на белина, или от хасето към ранфорса
Споменът от първите памучни чаршафи в детството ми са с аромат на белина. Не, не съм селянче! Бях дете от центъра на голям град с бохемски традиции.  Един от онези истински градове, които изчезнаха някъде в последните 3 десетилетия на 20-ти век. » повече информация
Златни пердета за спалня – един висок стандарт
Често в онлайн магазините за домашен текстил се търсят златни пердета за спалня. След сериозно изследване на потребителското търсене, започнахме да предлагаме десетина подобни модели, които можете да разгледате в тематичната категория.

Защо се впусках хората в златното. Впускат се, защото златото винаги е било символ на разкош и оня метал, който не се създава, и не изчезва.

» повече информация
Традиция и мода в Коледната украса – българската коледна трапеза
Традиция и мода в Коледната украса, българската коледна трапеза е обощено название на всичко, което включва в себе си тиха и свята семейна нощ.
Няколко месеца преди Коледа в Интернет кипи трескаво начално търсене на подаръци, на украса, покривки и възглавнички, изобщо на всякакви червено-бяло-зелени красоти. 
По-екстравагантните търся уникални подаръци, или материали, с които биха могли да изработят сами такива.


» повече информация