Продукти
Приятели, нови поръчки с евентуално изпращане преди Коледа, ще приемаме до 20 декември включително. След тази дата поръчките ще бъдат обработвани и при наличност на артикулите - изпращани.
Въпроси - във  viber на 0882 281 997. Поръчки се приемат само през формите в сайта. 

Коледа – топло одеяло и аромат на канела

Коледа – топло одеяло и аромат на канела
Все повече, за Коледа и Нова година, обръщаме внимание не само на традиционната трапеза и обичаи, но и на това да си създаваме празнично настроение в дома. Елхата и декорациите от топки и гирлянди, далеч не са единствената украса за този период от годината.

Основна част от празничните дни е трапезата, на която се събираме с близки и приятели. Коледни покривки за маса, тематични салфетки, ароматни свещи, саксия с Коледна звезда, присъстват във всяка къща и създават допълнителен уют и топлина.

В последните месеци на годината, има още един въпрос, който ни вълнува, а именно – какви коледни подаръци ще сложим под елхата. Няма как да сбъркаме, ако изберем такъв, свързан със самите празници.

Топло коледно одеяло или калъфки за възглавници за Нова година, ще зарадват всеки, за когото Домът е неговата крепост. Красиво опакован, това е един личен  и в същото време полезен подарък, който с удоволствие ще бъде изваждан всяка година по това време. От сега си представяме момента, в който ще се сгушим в меката завивка с любима книга в ръка, а в стаята се носи аромат на канела и цитруси!

Нямаме търпение да дойде!Koledna ukrasa
Пастелни вдъхновения в интериора Пастелни вдъхновения в интериора Една от основните тенденци, които се лансират в интериорния дизайн за 2022 година е Вдъхновение от пастела.
Комбинирана със Средиземноморски намеци, тази тема е приятна за реализация и зависи от Вашата креативност.
Свежи и ясни, тези пастелни цветове ни водят в една модерна, съвременна посока в интериора.
Тази година Коледа е златна Тази година Коледа е златна Коледа е традиция и блясък. Тя идва с аромат на канела и греяно вино, идва с онези разкошни тържествени трапези и блестяща коледна украса. Облечена е с класическите цветове са червено, зелено и екрю, с лек блясък на мека коприна или ламе. Елхови клонки, имел и богато декорирана коледна елха. Сякаш скромността на самото Рождество и фойерверките на Тържеството си дават среща. Ретро, Природа и малко Дзен Ретро, Природа и малко Дзен Още в средата на август 2021 се появиха първите намеци за новите елементи в интериорния дизайн през 2022. Както е ясно, ако нещо не е публикувано в Инстаграм, то значи не съществува. Ето защо ви каним да изпратите снимки на вашия дом, най-малко, за да се похвалите.