Продукти

Приятели, всички поръчки, направени и потвърдени между 01.май и 07.май.2024 ще се изпълнят след Великден.
Въпроси - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

Коледа – топло одеяло и аромат на канела

Коледа – топло одеяло и аромат на канела
Все повече, за Коледа и Нова година, обръщаме внимание не само на традиционната трапеза и обичаи, но и на това да си създаваме празнично настроение в дома. Елхата и декорациите от топки и гирлянди, далеч не са единствената украса за този период от годината.

Основна част от празничните дни е трапезата, на която се събираме с близки и приятели. Коледни покривки за маса, тематични салфетки, ароматни свещи, саксия с Коледна звезда, присъстват във всяка къща и създават допълнителен уют и топлина.

В последните месеци на годината, има още един въпрос, който ни вълнува, а именно – какви коледни подаръци ще сложим под елхата. Няма как да сбъркаме, ако изберем такъв, свързан със самите празници.

Топло коледно одеяло или калъфки за възглавници за Нова година, ще зарадват всеки, за когото Домът е неговата крепост. Красиво опакован, това е един личен  и в същото време полезен подарък, който с удоволствие ще бъде изваждан всяка година по това време. От сега си представяме момента, в който ще се сгушим в меката завивка с любима книга в ръка, а в стаята се носи аромат на канела и цитруси!

Нямаме търпение да дойде!Koledna ukrasa