Продукти

Въпроси - във  viber на 0882 281 997. Поръчки се приемат само през формите в сайта. 

2019 – година на Земята. 5 тренда при декорацията на дома

2019 – година на Земята. 5 тренда при декорацията на дома
Следващата година ще бъде белязана с някои вълнуващи и нетипични тенденции при обзавеждането и интериорния дизайн за 2019 година. Сред тях са пастелните сладоледени нюанси, геометричните мотиви и ново начало на скандинавския стил.

Вижте кое как и изберете успешните комбинации за вашия дом!


Земни цветове

Обръщането към по-осъзнат и свързан със земята живот, оказва влияние и при декорацията на дома. Ще видим интериори в зелени и земни цветове. Завръщат се комбинации от бежово и сиво като неутрални тонове и наситени, като – теракота, тъмносиньо или топло зелено. Това важи както за мебелите така и за всякакъв домашен текстил.

Покривки за масаЗелени пердетаСпални комплекти


Стилът Джапанди (Japandi style)

Скандинавският тренд при интериорния дизайн не само не излиза от мода, но през 2019 година се преоткрива и заема своето подобаващо място. Джапанди стилът съчетава модерната северна рустик атмосфера, със традиционната елегантност на японските стилове. Заедно те показват един нов поглед към минимализма в тази област.

Търсеният ефект се постига лесно с подходящо подбрани покривки за маса, луксозни сатенени чаршафи
Покривки за маса


Етнически мотиви

Процесът на глобализация все по-силно присъства в нашето общество и буквално целият свят е на един клик разстояние. Тази привилегия драстично променя начина ни на живот във всеки аспект. Това, разбира се, важи и за начина, който декорираме домовете си. Далечните култури на Азия и Африка и традициите на безбройните племена, вдъхновяват колекциите някои от най-изявените дизайнери. Сега етническите мотиви излизат от модния подиум и се настаняват удобно в нашите къщи.
Ето мотивите са навсякъде: от подбраните пердета, през спалните комплекти и декоративни възглавнички - всичко в тоя етно стил, който ще властва през 2019 година

плътни пердетаетноспален комплектетно стил


Сладоледени цветове

Един от основните цветови трендове при декорацията на дома за 2019 година, са така наречените сладоледените цветове – ледени нюанси на синьо, розово, оранж, лилаво. Може да ги комбинираме така, че да отговарят на нашия вкус. Представете тези цветове на една стена, а ако сте по-смели и на няколко, прибавете аксесоари в пастелни тонове – вази, столове за хранене, съдове.

пердетапердетапердетапердетакалъфкикалъфкикалъфкикалъфкакалъфкачаршафичаршафи

Геометрия

През 2017 също видяхме геометрията в интериорния дизайн, но главно в домашния текстил, като килими, възглавници. За идната 2019 година тя се премества върху тапети, плочки, изкуство. Декорирането с геометрични елементи ще важи не само за аксесоари и мебели. Сега говорим за подове и тавани – те са героят на годината и получават вниманието, което заслужават.

спални комплектипокривки